Oleum Viride Belić

Iz maslinika na području Fažane, Peroja i Galižane rastu i dozrijevaju masline u vlasništvu obitelji Belić.

Pročitaj više

Pridržavaju se strogih agronomskih i tehnoloških pravila prilikom uzgoja, branja i prerade maslina, čime stvaraju maslinova ulja vrhunske kvalitete u obliku prepoznatljivog branda Oleum Viride.

Izuzetna posvećenost obitelji Belić vidi se u čak 13 monosortnih ulja. Svaka sorta daje svoje specifične arome i okuse, a vrhunac umijeća Belići pokazuju u istančano balansiranoj mješavini ulja pod nazivom SELEKCIJA BELIĆ.

Oleum Viride ekstra djevičansko ulje dolazi u sofisticiranim crnim bocama s elegantnim etiketama u različitim vertikalnim bojama. Svaka boja prezentira pojedinu sortu ulja. Za dizajn pakiranja, Oleum Viride je dobio priznanje Reddot Design Award 2009. godine. U ovom ulju uživalo se i na španjolskom dvoru, a u Rimu kušao ga je i sam Papa Franjo.

Njihova Ekstra djevičanska maslinova ulja dobitnici su niza međunarodnih nagrada: od New York International Olive Oil Competition (NYIOOC), preko Olive Japan pa do europskih nagrada u Rimu (FLOS OLEI) te uglednog časopisa Der Feinschmecker.

Sakrij tekst