Izjava o privatnosti

Ova pravila određuju i reguliraju kako tvrtka Idea Istra d.o.o. (u daljnjem tekstu Prodavatelj) koristi, te štiti sve informacije koje Kupci/Korisnici istome dostavljaju kada koriste web stranicu oleumhistriae.com. Tvrtka Idea Istra d.o.o. u potpunosti je uskladila svoje poslovanje s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

1. Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu koja se može odrediti.Prodavatelj se obvezuje da će se s danim osobnim podacima Kupca (ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, podaci o bankovnoj kartici i sl.) ponašati u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o Kupcima / Korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

2. Svi se podaci o Korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

3. Informiramo Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

4. Prodavatelj ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Sve navedene partnere koji imaju pristup vašim podacima, pozorno smo odabrali i pobrinuli smo se da svi pružaju odgovarajuće zaštite sukladno GDPR-u.