Novosti

27.07.2023

TO DO IN ISTRIA – najbolje atrakcije, doživljaji i ture u Istri na jednom mjestu

U Kući istarskog maslinovog ulja u Puli predstavljena je nova booking platforma „To do in Istria“. Riječ je o portalu koji sažima turističku ponudu Istre na jednom mjestu. Na portalu se za sada mogubukirati 52 različite atrakcije, turistički doživljaji i ture u Istri. Portal je pokrenula Istarska razvojna turistička agencija uz podršku Istarske županije i Turističke zajednice Istarske županije.
01.02.2023

Otvoren novi natječaj za posao

IDEA ISTRA je tvrtka koja se bavi inovativnim proizvodima u kulturnom turizmu. Naša vizija je sretan gost koji se kroz naše usluge i proizvode upoznao s lokalnom kulturom i pri tome i zabavio. Kroz KUĆU ISTARSKOG MASLINOVOG ULJA promoviramo kulturu maslinarstva i značaj kvalitetnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
05.11.2022

Posjet Zagrebačkog maslinarskog instituta

U subotu 26. studenog 2022. godine pun autobus maslinara i njihovih prijatelja iz Zagrebačkog maslinarskog instituta posjetio je našu Kuću istarskog maslinovog ulja sa željom upijanja novih znanja, iskustava i druženja.
05.06.2021

Kuća istarskog maslinovog ulja seli u nove prostore

Nakon izazovne 2020. godine koju je obilježila pandemija koronavirusa, Kuća istarskog maslinovog ulja preselila se u novi i veći prostor u Istarskoj 30, 50-ak metara od […]