EVENTI U MUZEJU

Želite obilježiti važan događaj u posebnoj atmosferi muzeja? Slavite rođendan, obilježavate godišnjicu tvrtke ili želite elegantno ugostiti svoje poslovne partnere? Prema vašim željama organizirat ćemo event u prekrasnom ambijentu muzejskog prostora uz fini catering i glazbu. 

Ukoliko u vaš event želite uklopiti i vođeni razgled muzeja, zanimljivu degustaciju najboljih istarskih maslinara, a nakon toga se okušati u kvizu znanja o maslinarstvu i maslinovom ulju, za vas pripremamo veselu avanturu!

Kapacitet prostora: do 100 uzvanika

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na mail info@oleumhistriae.com

TEAM BUILDING

Jačanje tima, zajedničko rješavanje problema, grupni rad kao i zajedničko druženje, elementi su zadovoljih zaposlenika i uspjeha svake dobre tvrtke. Želite li dio vremena posvetiti timskom radu, a nakon toga se opustiti uz jelo i dobru muziku, tu smo za vas. 

Na raspolaganju vam je velika dvorana s projektorom (80 m2), manja sala s projektorom (50 m2) te prostor muzeja za druženje i zabavu.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na mail info@oleumhistriae.com

GRUPNI POSJETI

Tijekom godina razvili smo različite programe za sve uzraste, od dječjih vrtića do umirovljeničkih grupa. Mnoge nepoznate zanimljivosti iz povijesti i sadašnjosti istarskog maslinarstva ispričat ćemo vam na interesantan način, a zabavit ćemo se i pri vođenoj degustaciji. 

Kako se radi kozmetika od maslinovog ulja? Kako su ulje koristili Rimljani? Proces prerade nekad i danas. Kako prepoznati kvalitetno maslinovo ulje? Tijekom posjeta, dobit ćete odgovore na ova i mnoga druga pitanja te saznati važne informacije o korištenju maslinovog ulja u prehrani. 

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na mail info@oleumhistriae.com