NAJBOLJA MASLINOVA ULJA IZ HRVATSKE I SVIJETA

U našem prodajnom prostoru možete kupiti ili naručiti najbolja istarska ekstra djevičanska maslinova ulja od preko 30 vrhunskih maslinara iz svih dijelova Istre: Oio Vivo, Brist, Cadenela, Chiavalon, Meloto, Olea Prima, Salvela, Cornia Losa, Salvamana – Vodnjan i okolica, Oleum Viride obitelji Belić i Negri ulja, Dolija, Komarija, Carolevm, ulja Ča, Terra Rossa, ulja Vrh – Labin, Rabac, Krnica, Vošten, Oliveri, Ol Istria, Flego – Poreč i okolica, Perdisacca i ulja Bembo obitelji Lupić – Bale, Dobravac – Rovinj, ulja Mate, Olive Charm, Vergal i Meraviglia, Al Torcio Savudrija, Umag, Novigrad, Tar, Ipša, Oio de Buščina obitelji Zubin, Zigante Vero, ulja obitelji Brajko, B10 First Night, Černeka sa sjevera Istre, Balija, Ol Vera– Fažana, Tanger, Traulin, Nonno Bruno – Medulin, Šišan i Banjole.

Njihova ulja spadaju u najbolja hrvatska i svjetska ulja, s nizom međunarodnih nagrada: zlatne medalje na New York Olive Oil Competition, Biol natjecanja ekoloških ulja – Bari, natjecanja u Londonu, Japanu, Švicarskoj, natjecanje Armonia u Španjolskoj i mnoga druga. Sva su ulja zastupljena i u talijanskom vodiču svjetskih maslinovih ulja Flos Olei, u kojem je Istra već treću godinu za redom (2016, 2017,2018) proglašena kao regija s najvećim brojem vrhunskih maslinovih ulja.

Najzastupljenije sorte istarskih ulja u našoj ponudi su: su istarska bjelica, buža, karbonaca, rosinjola, pendolino, coratina, maurino, leccino, frantoio, ascolana tenera, leccione, žižolera, maurino, črnica uz niz odličnih blendova.

Osim ekstra djevičanskih maslinovih ulja u shopu možete naći i istarske rakije, proizvode od bijelog i crnog tartufa, istarsku tjesteninu, proizvode od lavande, predmete i nakit od maslinovog drva i druge istarske proizvode.

Zato vas pozivamo da nas posjetite ili da naručite preko našeg web shopa te uživate u najboljim maslinovim uljima Istre, koji su i među najboljima u Hrvatskoj i svijetu, a naravno i ostalim proizvodima u našoj ponudi, poput bijelog i crnog tartufa, istarske rakije, suvenira od maslinovog drva i druge istarske proizvode.

Proizvodi koje vam nudimo kao i proizvođači maslinovog ulja koji sa svojim imenom jamče kvalitetu, dovoljan su razlog da nas kontaktirate s povjerenjem sigurni da kod nas možete pronaći najbolje od Istre.

Od sada najbolja istarska ulja i ostale proizvode možete kupiti i u našem web shopu!